De infraroodverlenger is de oplossing

Televisieapparatuur achter een kastdeur? De infraroodverlenger is de oplossing!

Waarschijnlijk heb je in de buurt van de TV meerdere apparaten staan, vaak zelfs aangesloten op je televisie. Denk bijvoorbeeld aan versterkers, decoders, dvd spelers, home cinema sets of andere apparaten. Al deze apparaten moeten in het zicht staan, omdat anders de afstandsbediening niet functioneert. Een (niet praktische) oplossing is om telkens het kastdeurtje open te doen waar bijvoorbeeld de dvd speler achter staat. Het liefst wil je alle apparatuur gewoon in de televisiekast plaatsen en het daar ook laten. Maar hoe bedien je dan alle apparatuur? Simpel! De infraroodverlenger is de oplossing!

Met de infraroodverlenger oftewel IR extenders van HQ kunt u de ontvanger op een zichtbare plaats zetten en vervolgens de sensoren op de gewenste apparaten plakken. Vanaf nu hoeft u nooit meer alle apparaten in het zicht te plaatsen of telkens de deurtjes te openen van uw TV meubel. Door middel van de ontvanger worden alle infrarood signalen opgevangen van uw afstandsbedieningen en doorgestuurd naar de betreffende apparaten in je TV kast. Vanaf nu ziet uw TV kast er dus netjes opgeruimd uit! Zo simpel is het, de infraroodverlenger is de oplossing

Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat jij niet meer met geopende deurtjes zit.

Gerelateerde posts