Draadloze HDMI

Draadloos TV kijken zonder HDMI kabel met de VE8x9 serie van ATEN

Er is steeds meer vraag naar draadloze HDMI oplossingen. Zoek jij een manier om zonder HDMI kabel TV te kijken of op een andere manier makkelijk je media, bijvoorbeeld een presentatie, op een of meerdere schermen te tonen zonder kabels te hoeven leggen naar de schermen? Of zoek je een oplossing om flexibel te wisselen tussen meerdere schermen? Aten heeft een aantal draadloze HDMI oplossingen voor het draadloos aansluiten van HDMI apparaten. En het mooiste is, ze werken Plug en Play!

Kies de oplossing die past bij jouw wensen: een Draadloze HDMI verlenger (VE809), Draadloze HDMI schakelaar (VE829), Draadloze HDMI splitter (VE819), of een Draadloze HDMI Matrix Schakelaar (VE829). Aten heeft de perfecte draadloze oplossing voor iedere wens!

ATEN - zonder HDMI kabel TV kijken

ATEN’s draadloze HDMI oplossingen (VE8x9 serie)
 Model VE819
Schakelaar
VE849
Splitter
VE829
Matrix schakelaar
VE809
Verlenger
Interface HDMI HDMI HDMI HDMI
Ingangen 1x HDMI 2x HDMI 4x HDMI
1x Component Video
2x HDMI
Maximale Resolutie 1920 x 1080 1920 x 1080 1920 x 1080 1920 x 1080
Maximale afstand 10m 30m 30m 30m
IR besturing (Infrarood)
Speciale optie Tot 4 zenders Tot 4 ontvangers Matrix mode
USB

Enkele mogelijkheden op een rijtje:

  • VE809: Stream tot wel 30 meter zonder HDMI kabel
  • VE829: Stream op maximaal 2 beeldschermen, kies tot wel 5 bronnen
  • VE819: Stream tot wel 4 apparaten
  • VE849: Stream op maximaal 4 beeldschermen, ideaal voor sport evenementen, sport bars, nachtclubs, conferentie centra en retail.

De ATEN VE8x9 serie kan in vele toepassingen en ruimtes worden gebruikt. Ze kunnen permanent worden geïnstalleerd of tijdelijk daar waar nodig. Bezoekers en medewerkers kunnen binnen een paar seconden hun HDMI apparatuur, bijvoorbeeld laptop/computer/mediaplayer koppelen aan de HDMI schermen of beamers met slechts 1 aansluiting. Start snel de presentatie en geniet van een super beeldkwaliteit.

De draadloze HDMI oplossingen kunnen natuurlijk ook thuis, bijvoorbeeld zonder HDMI kabel TV kijken of op een evenement worden gebruikt. De VE829 is uitgerust met een USB poort, zodat een muis of toetsenbord (draadloos of bekabeld) op de Draadloze HDMI Matrix Schakelaar kan worden aangesloten.

Van plan om een feestje te organiseren tijdens de wereldkampioenschappen (WK), Europese kampioenschappen (EK), Olympische spelen of ander groot sport evenement? Met deze ATEN HDMI oplossingen hoef je alleen maar je TV in je tuin te zetten, de BBQ aan te zetten, en de VE8x9 draadloze HDMI oplossing in te steken. Het ene deel in je TV, het andere deel in je set top box (digitale TV ontvanger) van bijv. Ziggo of KPN. Behalve de TV kan alles op zijn plaats blijven staan en hoef je niets anders dan een stroomkabel bij de TV aan te sluiten. De sets hebben een bereik van 30 meter en worden geleverd inclusief afstandsbediening. Hierdoor kun je tot op een afstand van 30 meter, draadloos je HDMI apparaten op een TV of beamer aansluiten. Daarnaast kun je ook gewoon je HDMI apparaten bedienen met de afstandsbediening. De VE8x9 sets zijn namelijk uitgerust met een Infrarood verlenger.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Kabeldirect biedt een uitstekende service. Bij vragen of voor professioneel advies kun je ons tijdens onze openingstijden bereiken op +31 (0)85-273 73 03 of op klantenservice@kabeldirect.nl. Wij helpen je graag!

Gerelateerde posts