Haakse stroomkabel voor TV

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Section” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” header_text_color=”#abc8e2″ text_text_color=”#abc8e2″ header_font=”|on||on|” text_font=”|on||on|” header_font_size=”34px” text_font_size=”20″] Haakse stroomkabel voor TV [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]


haakse_euro_netsnoer_c7_stroomkabel_haaks_links-rechts_1_5m_zwart
Haakse stroomkabels om je TV zo dicht mogelijk tegen de muur te bevestigen zonder kappen of frezen.

Het ziet natuurlijk het mooiste uit als de TV zo dicht mogelijk tegen de muur komt te hangen. Wil je graag je TV aan de muur hangen met een muurbeugel? Helaas is het niet altijd even makkelijk om na het ophangen van je televisie de stroomkabel aan te sluiten. Mocht je de TV of muurbeugel nog niet hebben aangeschaft, houd hier dan rekening mee!

Het gebeurt vaak dat je de TV en muurbeugel al hebt gekocht, maar de stroomkabel niet tussen de TV en de muur passen. De enige oplossing lijkt dan vaak om een gat in de muur te maken (kappen of frezen) om de kabels aan te kunnen sluiten.

Gelukkig hebben wij een betere oplossing voor dit probleem, namelijk kabels met een hoekje oftewel haakse apparaatsnoer kabels. Deze euro kabels hebben een haakse plug zodat de kabel in een hoek loopt ten opzichte van de stekker. Deze kabels zijn ideaal wanneer de tv vlak aan de muur gemonteerd wordt. Door het gebruik van de haakse kabels kan de TV een stuk dichter tegen de muur worden gehangen en past het zonder kappen of frezen! Ideaal wanneer je een LED of LCD TV plat tegen de muur wilt ophangen.

Haakse C7 en C13 kabels zijn leverbaar in allerlei lengtes en kleuren. Door een haakse kabel passen de kabels nog gewoon tussen de muur en TV bij gebruik van een muurbeugel.

Behalve de stroomkabel, zijn er natuurlijk ook nog andere kabels nodig om de TV aan te sluiten. Gelukkig is van de meeste andere kabels ook een haakse variant en/of haakse adapter leverbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Soms gaat een haakse kabel door de richting van de aansluiting op de TV omhoog in plaats van omlaag achter een TV. Let dus wel goed op in welke hoek de stekker dient te lopen zodat de kabels naar beneden lopen.


c7 tv aansluiting c8Netsnoeren (voedingskabels) voor uw TV zijn verkrijgbaar in vele lengtes en kleuren. Er zijn twee stroom aansluitingen die vaak voorkomen bij TV’s.

De aansluiting die het meest voorkomt is een 8-vormige aansluiting, zie foto. Dit is een C8 aansluiting, hier past een C7 stekker in.


c13 tv aansluiting c14
Daarnaast is de apparaatstekker soms terug te vinden op televisie’s, zie foto. Dit is een C14 aansluiting, hier past een C13 stekker in.

Dit is dezelfde aansluiting als achterop een desktop PC.


1. Kabels met een 8-vormige stekker (C7 stekker)
Enkele voorbeelden van haakse C7 stroomkabels (met 8-vormige stekker) voor uw TV.[magento pid=’3467,3465,3012′]

Deze haakse C7 stroomkabels zijn leverbaar in de kleuren zwart en wit, in de lengtes:

  • 75 centimeter
  • 1 meter
  • 1,5 meter
  • 2 meter
  • 3 meter
  • 5 meter

Klik hier om alle haakse C7 kabels te bekijken.


2. Kabels met een apparaatstekker (C13 stekker)
Hieronder ziet u alle haakse C13 stroomkabels (met apparaatstekker) voor uw TV[magento pid=’2703,1744,1750,450,2574′]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Gerelateerde posts