iPad batterij

iPad laadt langzaam op

iPad batterij

U heeft problemen met het opladen van uw iPad. Via het stopcontact laadt hij langzaam op of hij laadt zelfs helemaal niet op als u hem op uw computer aansluit. Natuurlijk kan het zo zijn dat de batterij verouderd of kapot is, maar vaak is het probleem veel makkelijker te verhelpen.

Laden via het stopcontact
Veel mensen hebben meerdere USB laders. Deze gebruiken ze voor het opladen van meerdere apparaten. Dit is namelijk wel zo makkelijk, bij ieder apparaat wordt tegenwoordig een usb-kabel geleverd en die zijn allemaal in te steken op dat ene blokje dat in het stopcontact kan. Toch zit hier vaak het probleem.

Er zijn namelijk meerdere USB-laders te krijgen: laders van 1 ampère en laders van 2.1 ampère. De laders van 1 ampère zijn geschikt voor de iPhone, iPod en iPad mini. Wilt u echter een iPad 2, 3, 4 of nieuwer opladen, dan heeft u een lader van 2.1 ampère nodig. Deze heeft genoeg vermogen om deze apparaten op te laden.

1 ampère laders
[magento pid=’582′]

2.1 ampère laders

[magento pid=’2727,3428′]

Laden via uw computer

In sommige gevallen heeft de USB-poort van de computer te weinig vermogen om een iPad op te kunnen laden. Op uw iPad staat dan naast het batterij-icoontje ‘Opladen uit’. Hier biedt een USB Fast Charging Adapter de oplossing. Deze snelle laad-adapter verandert de USB-poort van uw computer in een alleen-laden-poort en dan kunt u toch uw iPad opladen via de computer. Deze adapter is ook geschikt voor het opladen van uw telefoon. Zoals de naam al zegt, is er dan een kortere laadtijd.

[magento pid=’4087′]

Gerelateerde posts