Nieuwe Apple Watch series 2

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Section” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” header_text_color=”#abc8e2″ text_text_color=”#abc8e2″ header_font=”|on||on|” text_font=”|on||on|” header_font_size=”34px” text_font_size=”20″]

Nieuwe Apple Watch series 2

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sportief. Als ik de 2e generatie Apple watch zou moeten beschrijven met maar één woord, zou dat ‘sportief’ zijn. Niet alleen heeft de nieuwe generatie een eigen GPS, hij is ook nog eens waterdicht en je kan er je iMac of MacBook mee ontgrendelen.

De Apple Watch 2 nog meer toffe features, maar laten we het eerst even over de nieuwe sportieve snufjes hebben.

Voorheen was het noodzakelijk om je iPhone mee te nemen als je bijvoorbeeld ging hardlopen, dit is verleden tijd. De Apple Watch 2 heeft een ingebouwde GPS waardoor je jou iPhone lekker thuis kan laten en gewoon kan gaan hardlopen. Eenmaal thuis aangekomen kun je de informatie delen met je iPhone om daarop de resultaten te bekijken. Nu zul je vast denken en mijn muziek dan? De Apple Watch heeft een opslagcapaciteit van 2GB wat volstaat aan zo’n 200 tot 300 liedjes. Al je favoriete liedjes dus bij de pols.
Er is geen jack aansluiting aanwezig dus om de muziek te beluisteren heb je draadloze oordopjes nodig. Waterdicht

Begint het onverwachts te regenen? Aarzel dan niet om je nieuwe Apple Watch te gebruiken. De nieuwe generatie Apple Watch is namelijk tot een diepte van maar liefst 50m
waterdicht! Hierdoor kun je er niet alleen gebruik van maken in het zonnetje maar ook bij het baantjes trekken in het zwembad. Natuurlijk heeft Apple hierbij weer aan ons gedacht en laten ze niet alleen de baantjes voor ons tellen door de Apple Watch, zo berekent het ook nog eens de calorieën die we verbranden en met welke snelheid we door het zwembad vliegen.

Apple Watch Nike+

Alles bij de nieuwe generatie Apple Watch draait dus om sportiviteit. Om dit nog eens extra aan te duiden is Apple in zee gegaan met Nike. Zo hebben zij de nieuwe Apple Watch Nike+ ontwikkeld die net wat extra sportiviteit uitstraalt.

Wat meteen opvalt is het bandje van de Apple Watch Nike+. Het sportbandje van Nike is gemaakt van hetzelfde supersterke lichtgewicht fluorelastomeer als het originele Apple Watch-sportbandje. De onder druk gevormde gaatjesstructuur zorgt voor meer ventilatie en nog minder gewicht.

Verder heeft de Nike+ Watch de Nike app al geïnstalleerd  op het apparaat, waardoor je nog beter verbonden bent met al je vrienden. Zo zie je bijvoorbeeld wanneer je favoriete ren-maatje al onderweg is en krijg je berichten van je vriendin binnen of het rennen nog doorgaat. Zo blijft het heel lastig om op de bank te blijven zitten!

download

Besturingssysteem

Het besturingssysteem van de Apple Watch 2 is er flink op vooruit gegaan. WatchOS 3 getuigt van meer focus. De hele bediening is verbeterd, de werking is eenvoudiger en sneller. Cruciaal voor je fitness ambities: de nieuwe Apple Watch is accuraat in het volgen van je activiteiten. Er wordt een signaal gezocht zodra je de Workout app start. GPS wordt ondersteund door de sensoren zoals de snelheidsmeter. Met GPS volcontinu aan gaat de batterij van de Apple Watch vijf uur mee.

iMac of MacBook ontgrendelen met je smartwatch

Heb je  een Apple watch en een iMac of MacBook, dan hoef je vanaf nu niet meer de moeite te nemen om je veel te lange wachtwoord in te typen. Je kunt het nu gewoon ontgrendelen met je Apple watch.

Het ontgrendelen van je Mac vanaf je smartwatch is niet voor alle MacBooks of iMacs weggelegd. Er zijn een aantal vereisten waaraan beide apparaten moeten voldoen om deze functie waar te kunnen maken.

Je hebt het volgende nodig:macos-sierra-auto-unlock-hero

  • Een iMac of MacBook uit midden 2013 of nieuwer met macOS Sierra of nieuwer
  • Een Apple watch met watchOS 3 of nieuwer
  • Een iPhone 5 of nieuwer met op z’n minst IOS 10 of hoger
  • Tweefactorauthenticatie op je Apple ID
  • iCloud account

 

 

Tweefactorauthenticatie is een extra beveiligingslaag voor je Apple ID. Met tweefactorauthenticatie krijg je een melding zodra je ergens inlogt met je Apple ID. Je krijgt vervolgens op elk apparaat waarmee je ingelogd bent een zes cijferige code die je moet gebruiken om in te loggen.

Afmetingen en accessoires

De nieuwe generatie komt zoals zijn voorganger in de 38- en 42mm variant. Tevens gebruikt de nieuwe generatie dezelfde connectoren. Heb je dus een Apple watch bandje waarop je helemaal verliefd bent kan je het zonder pardon op de nieuwe Apple watch zetten.

Natuurlijk zijn er meerdere ‘Third party’ merken die vervangende bandjes maken voor de Apple Watch. Hoco, een producent van alternatieve Apple Watch bandjes, heeft mooie bandjes van verschillende materialen. Zo hebben ze lederen, stalen en nylon bandjes in het assortiment.

[magento pid=’7346, 4609, 4636, 5053′]

 

 

 

 

 

 

Ze bekijken de laatste nieuwe trends en spelen hier snel op in, zo ook op de samenwerking van Apple en Hermès. Hoco heeft een prachtig antwoord op de bandjes van Hermès. Hieronder kunt u een paar kleuren bekijken:

[magento pid=’7377, 7375, 7372, 7370′]

 

 

 

 

 

 

Houdt u meer van metalen bandjes bent u wederom bij Hoco aan het juiste adres. 1, 3 of 5 schakel banden. Of hebt u liever een Milanese Loop om uw pols? Hoco heeft het allemaal. Bekijk hier een aantal van de vele mooie roestvrij stalen bandjes van Hoco:

[magento pid=’4595, 5197, 4820, 5058′]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Pokémon GO

Of je het nu wel of niet speelt heel veel mensen kennen het nieuwe Pokemon spel, namelijk Pokémon Go. Het spel is onderhand al meer dan 500 miljoen keer gedownload en daardoor een van de beste spellen die je kan spelen op je Smartphone. Maar nu gaat dit over de Apple watch dus je weet vast en zeker al waar ik naartoe wil gaan. Pokémon Go kan je binnenkort op de nieuwe generatie Apple watch spelen!
Niantic heeft, naar mijn mening, het hoogtepunt bereikt met Pokémon go. Waarschijnlijk proberen ze door met Apple in zee te gaan nieuwe spelers te trekken. Zo krijg je als je Pokemon Go download een paar extra functies die mobile spelers niet hebben.

  • je kunt zien hoe ver je precies moet lopen om de Pokémon te vangen
  • hoeveel ervaringspunten je nog nodig hebt om het volgende level te bereiken
  • en hoeveel stappen je inmiddels al gezet hebt.

pokemon-go-apple-watch-01

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]