Coax Kabel

Coax kabel door kozijn of onder deur

Je wilt graag buiten TV kijken? Dan moet je vaak, wanneer je de COAX kabels wilt aanleggen, door het kozijn boren om de kabel op de juiste plaats te krijgen. Vaak niet de meest ideale en nette oplossing. Hiervoor bieden we een platte COAX kabel aan.

Platte COAX kabel

Deze platte COAX kabel is ideaal voor het doorvoeren van een COAX kabel door bijvoorbeeld een raamkozijn. Hierdoor hoef je geen onnodige gaten in kozijnen of muren te boren. Buiten televisie kijken zonder dat je het raam open hoeft te laten staan! Echter is deze kabel niet alleen handig bij raamkozijnen, maar ook om bijvoorbeeld onder een drempel te leggen of om een COAX kabel door een kleine kier te voeren.

Aan beide kanten van de doorvoer kabel kan een Coax kabel met F-connectors in de gewenste lengte worden aangesloten. Vandaar is deze Coax kabel ideaal voor het verlengen van een F-connector kabel.De kabel is ook handig voor het gebruik in campers en/of caravans. Deze kabel heeft een lengte van 20 centimeter en is verkrijgbaar in de kleur wit. Je sluit eenvoudig een COAX kabel met F-connectors aan op beiden zijden van deze doorvoerkabel.

Vragen

Heb je vragen over deze kabel of kom je er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder, zodat je snel over de juiste kabel beschikt.

Gerelateerde posts